Dette kan du gøre, når din partner (eller andre relationer) stresser og er irriteret – du ved, når han kommer til at snære af dig og den slags.

Det er så nemt at blive smittet af følelser som stress, irritation, frustration osv. Du ved, sådan en eftermiddag, hvor du egentlig var glad og ovenpå, men så kommer din mand hjem, og han er irriteret og presset og vupti vupti en to tre, så blev du smittet af disse følelser, og så havnede i igen irritations snærerier og skænderier.

Det er der en helt bestemt grund til – at det sker – som jeg deler med dig i dette afsnit, hvor jeg også fortæller om, hvad – jeg i hvert fald ikke synes – vi skal gøre i disse øjeblikke, og hvordan vi kan takle det stedet – og endda få vendt situationerne, så de ikke ender ud i dårlig stemning, diskutioner og skænderier.

➤➤➤ Du finder afsnittet LIGE HER.

Du er meget velkommen i facebook gruppen LIGE HER.

TAK TAK TAK til dig ♡
Fra Sissi

PS. Du er velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor du tror vil kunne inspireres af den. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Skriv en kommentar