Sådan hjælper og støtter du bedst dit barn i hverdagen, og i den proces det er, at prøve ting af, at lære nyt, at vokse op og leve livet.

Jeg mener ikke at børn skal presses. Nej faktisk ikke til noget som helst. Jeg ved der er mange – især profesionelle/pædagoger mm. – der ikke er enige med her. Men vi er på vej ind i en ny tid – børn er ikke som børn engang var, og derfor skal der også nye måder til, for at give børn de bedste forudsætninger for et godt liv.

Som jeg ser det, kommer der ikke noget godt ud af at presse børn til noget som helst – eller sig selv, eller nogen som helst andre, for den sags skyld. Det betyder dog ikke, at børn ikke skal udfordres og udvikle sig, det skal de selvfølgelig, men det skal ske indrefra og med hjertet.

Lyt med i dette afsnit, og hør hvad vi i stedet skal gøre, hvorfor vi skal gøre sådan, og hvordan vi blandt andet kan gøre det ♡

➤➤➤ Du lytter til afsnit 38 på linket LIGE HER.

Kærlighed til dig ♡
Fra Sissi

PS. Du er altid meget velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender nogle mødre, du tror vil kunne bruge dette input. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Skriv en kommentar