Privatslivspolitik

Når du skriver til brevkassen, eller skriver kommentare her på min hjemmeside, bruger jeg kun din mail, til at sende dig svar på den besked, du henvender dig med.

De oplysninger du giver mig i forbindelse med køb af produkter og ydelser, bliver kun brugt til at sende dig dit materiale, og kun gemt i forbindelse med mit regnskab, i den tid det er nødvendigt.

Dit mobil numre gemmer jeg ikke efter sessioner. Jeg overholder tavshedspligt loven. Jeg fører ingen journal over vores samtaler.

Jeg har indgået databehandleraftaler med stripe, til håndtering af betaling ved alle køb i butikken. Stripe overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Jeg vidergiver ikke dine oplysninger. Du kan altid kontakte mig, og høre hvilke oplysninger om dig, jeg har liggende.

Cookies

Jeg bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer, og til at analysere trafik. Jeg deler oplysninger om dit brug af websitet med de sociale medier; Instagram, YouTube og Facebook. Disse kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra dit brug af deres tjenester. Hvis du fortsætter med at anvende min hjemmeside acceptere til dette. Acceptere du ikke dette, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller forlade min side.

Handelsbetingelser

Jeg har 100% tilfredshedsgaranti på alle mine produkter og online kurser. I 14 dage kan du få alle dine penge tilbage, hvis det viser sig, at dit køb ikke var det du søgte. Det eneste du skal gøre er at sende mig en sød mail.

De første 30 min. af din allerførste session hos mig er uforpligtende. Du kan altså indenfor de første 30 minutter, bede om at vi afslutter samtalen, og dermed få alle dine penge tilbage, hvis du kan mærke jeg ikke er den rigtige til at hjælpe dig. Det samme gælder for mig, hvis jeg fornemmer, at jeg ikke er den rigtige til at hjælpe dig. Du vil selvfølgelig også her få alle dine penge tilbage.

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalt tidspunkt. Du kan få dine penge tilbage, hvis en ny tid ikke ønskes. Indenfor de sidste 24 timer før aftalt tid er det kun muligt at rykke vores aftale, men ikke muligt at få penge tilbage.

Hvis det er mig, der er nødt til at aflyse vores aftale, er det altid muligt, at få penge tilbage, hvis du ikke ønsker en ny tid.

Andet

Vælger du at give mig en tilbagemelding – mundtlig eller skriftlig – efter endt session, kursus eller efter brug af en af mine ydelser, kan jeg finde på at bruge dine ord på min hjemmeside, og i min markedsførring på sociale medier, flyers mm. Jeg nævner dog aldrig dit navn uden at spørge dig først.