Lær at tage beslutninger, der er rigtige for unikke dig ♡

Tænker du meget over hverdagens store og små overvejelser, men uden rigtig at nå frem til, hvad der er det helt rigtige at gøre for dig i din situation?

Bruger du de gamle teknikker med “for og imod” og “fordele og ulemper”, men uden at finde et klart svar på dine mange overvejelser?

Ender du ofte med at gøre som du plejer, gøre som alle andre, eller som du har fået anbefalet at gøre, selvom du kan mærke noget rumstere i maven?

Drømmer du om at kunne finde hoved og hale i det du mærker, og om at kunne tage de beslutninger, der er helt rigtige for unikke dig i din unikke situation?

Så er disse to teknikker til dig!

 

Du siger samtidig ja tak til, at jeg fremover må sende dig gratis
gaver og uforpligtende gode tilbud. Kan nemt afmeldes.


5/5

Hvad siger andre mødre om teknikkerne?

Jeg vil helt sikkert anbefale teknikkerne til andre som måske står ved et svært valg eller endda nogle som måske synes at livet er lidt imod dem. Jeg vil helt sikkert høre dig for mig, når jeg skal træffe valg fremover. For teknikkerne virker for mig. Tusind tak for dem!
Annika Srirat Bentsen
www.flowinyou.dk
Jeg har indset, at jeg handler mest på frygt, men jeg har også fået redskaberne til at handle ud fra det der er sandt for mig. Jeg er ikke længere bange for, om mine beslutninger er forkerte. Jeg vil hvert fald bruge teknikkerne fremover, og jeg vil gerne anbefale dem.
Sally Bucknell Hald
Jeg vil gerne anbefale teknikkerne til alle de mennesker som ønsker at være mere tro mod dem selv. Jeg synes at det er rigtig gode, du kommer med nogle rigtig fine eksempler, og jeg fik nogle gode værktøjer med til at bryde uhensigtsmæssige mønstre.
Anelise Drew-Eskesen
Mor til to
Jeg øver mig i at bruge dine teknikker hver dag, og det har skabt grobund for en helt ny måde at tænke på. Jeg har altid været meget autoritetstro og pligtopfyldende, men med dine vise ord i baggagen øver jeg mig nu i at stå stærkt i mig selv og følge mit hjerte.
Kamilla Ravnholt
Mor til to

Du siger samtidig ja tak til, at jeg fremover må sende dig gratis
gaver og uforpligtende gode tilbud. Kan nemt afmeldes.


0
HAR ALLEREDE MODTAGET

Når du giver dit navn og din mailadresse her på siden, modtager du med det samme en mail, du skal beskræfte. Derefter modtager din gave med de to teknikker. Du skriver dig samtidig op til at modtage mails fra Sissi fremover, når hun har noget på hjerte. Ingen spam. Kun gratis gaver og uforpligtende gode tilbud fra Sissi. 

Du kan til enhver tid afmelde dig mails fra Sissi igen med et enkelt klik. Ønsker du at modtager teknikkerne, men ikke mails fremover, afmelder du dig bare igen med det samme. Det bliver Sissi ikke sur over, hun ønsker at alle mødre får disse teknikker.