En mors hverdag er fyldt med overvejelser!

Er du klar til at lytte til og følge
dit eget unikke moderhjerte?

● Skal mit barn sove ude i barnevognen?

● Skal jeg lade mit barn lege med maden?

● Skal jeg supplere med mælkeerstatning?

● Skal jeg købe tebollen til mit barn?

● Skal jeg give mit barn lov til at få bamsen?

● Skal jeg give mit barn kosttilskud?

● Skal jeg lade mit barn sove imellem os?

● Skal jeg lade gæsterne holde mit barn?

● Skal jeg lade min mor passe mit barn?

● Skal jeg tage mit barn op når det pylrer?

● Skal jeg vække mit barn om morgenen?

● Skal jeg give mit barn solcreme på?

Det der er det rigtige for dig, er ikke nødvendigvis det rigtige for din veninde, og det der er det rigtige for din svigerinde, er ikke nødvendigvis det rigtige for dig.

Vi er nemlig alle forskellige! Vores børn er forskellige, vores familier er forskellige, vores værdier er, vores hverdag er, vores ønsker, drømme og så videre.

 

Drømmer du om at kunne finde hoved og hale i hverdagens overvejelser, og kunne tage beslutninger, der er helt rigtige for unikke dig i dine unikke situationer?

Så er denne gave bestående af to helt konkrete og meget simple teknikker til dig!

 

Skriv dig op her og modtag med det samme de to teknikker i din indbakke ♡

 

Du siger samtidig ja tak til, at jeg fremover må sende dig gratis
gaver og uforpligtende gode tilbud. Kan nemt afmeldes.


5/5

Hvad siger andre mødre om de to teknikker du kan få tilsendt lige her?

Jeg vil helt sikkert anbefale teknikkerne til andre som måske står ved et svært valg eller endda nogle som måske synes at livet er lidt imod dem. Jeg vil helt sikkert høre dig for mig, når jeg skal træffe valg fremover. For teknikkerne virker for mig. Tusind tak for dem!
Annika Srirat Bentsen
Mor til en
Jeg kendte teorierne i forvejen, men Sissi har gjort dem så håndgribelige, at de nu er blevet et nemt og brugbart redskab i min hverdag, og jeg bruger dem hver gang jeg tager en beslutning. Har du brug for en selvkærlig måde at tage beslutninger på, kan teknikkerne varmt anbefales!
Malena Schmidt Michelsen
Mor til to
Dine teknikker er virkelig logiske, og når man får dem brugt i hverdagen, bliver de hurtigt overskuelige og lette at have med at gøre. Og vigtigst af alt, jeg kan mærke at de VIRKER! Jeg mærker mig selv bruge teknikkerne oftere og oftere, som en forandring i min måde at tænke på.
Catalina Anastasia Hamberg
Mor til en
Jeg har indset, at jeg handler mest på frygt, men jeg har også fået redskaberne til at handle ud fra det der er sandt for mig. Jeg er ikke længere bange for, om mine beslutninger er forkerte. Jeg vil hvert fald bruge teknikkerne fremover, og jeg vil gerne anbefale dem.
Sally Bucknell Hald
Endnu ikke mor
Jeg vil gerne anbefale teknikkerne til alle de mennesker som ønsker at være mere tro mod dem selv. Jeg synes at det er rigtig gode, du kommer med nogle rigtig fine eksempler, og jeg fik nogle gode værktøjer med til at bryde uhensigtsmæssige mønstre.
Anelise Drew-Eskesen
Mor til to
Jeg øver mig i at bruge dine teknikker hver dag, og det har skabt grobund for en helt ny måde at tænke på. Jeg har altid været meget autoritetstro og pligtopfyldende, men med dine vise ord i baggagen øver jeg mig nu i at stå stærkt i mig selv og følge mit hjerte.
Kamilla Ravnholt
Mor til to

Du siger samtidig ja tak til, at jeg fremover må sende dig gratis
gaver og uforpligtende gode tilbud. Kan nemt afmeldes.


Hvis du er usikker på om teknikkerne er noget for dig, vil jeg gerne forære dig et mini kursus bestående af et lille arbejdshæfte og en lille lydfil HELT GRATIS via linket lige her; At mærke efter i stedet for at tænke over

Når du giver skriver dig op her på siden, modtager du med det samme en mail, du skal beskræfte. Derefter modtager du din gave med de to teknikker. Du skriver dig samtidig op til at modtage mails fra Sissi fremover, når hun har noget på hjerte. Ingen spam. Kun gratis gaver og uforpligtende gode tilbud fra Sissi ♡

Du kan til enhver tid afmelde dig mails fra Sissi igen med et enkelt klik. Ønsker du at modtager teknikkerne, men ikke mails fremover, afmelder du dig bare igen med det samme. Det bliver Sissi ikke sur over, hun ønsker at alle mødre får disse teknikker ♡