• Dine teknikker er virkelig logiske, og når man får dem brugt i hverdagen, bliver de hurtigt overskuelige og lette at have med at gøre. Og vigtigst af alt, jeg kan mærke at de VIRKER! Jeg mærker mig selv bruge teknikkerne oftere og oftere, som en forandring i min måde at tænke på.

  Catalina Anastasia Hamberg Mor til en
 • Jeg vil gerne anbefale teknikkerne til alle de mennesker som ønsker at være mere tro mod dem selv. Jeg synes at det er rigtig gode, du kommer med nogle rigtig fine eksempler, og jeg fik nogle gode værktøjer med til at bryde uhensigtsmæssige mønstre.

  Anelise Drew-Eskesen Mor til to
 • Jeg kendte teorierne i forvejen, men Sissi har gjort dem så håndgribelige, at de nu er blevet et nemt og brugbart redskab i min hverdag, og jeg bruger dem hver gang jeg tager en beslutning. Har du brug for en selvkærlig måde at tage beslutninger på, kan teknikkerne varmt anbefales!

  Malena Schmidt Michelsen Mor til to
 • Jeg øver mig i at bruge dine teknikker hver dag, og det har skabt grobund for en helt ny måde at tænke på. Jeg har altid været meget autoritetstro og pligtopfyldende, men med dine vise ord i baggagen øver jeg mig nu i at stå stærkt i mig selv og følge mit hjerte.

  Kamilla Ravnholt Mor til to
 • Jeg vil helt sikkert anbefale teknikkerne til andre som måske står ved et svært valg eller endda nogle som måske synes at livet er lidt imod dem. Jeg vil helt sikkert høre dig for mig, når jeg skal træffe valg fremover. For teknikkerne virker for mig. Tusind tak for dem!

  Annika Srirat Bentsen Mor til en
 • Jeg har indset, at jeg handler mest på frygt, men jeg har også fået redskaberne til at handle ud fra det der er sandt for mig. Jeg er ikke længere bange for, om mine beslutninger er forkerte. Jeg vil hvert fald bruge teknikkerne fremover, og jeg vil gerne anbefale dem.

  Sally Bucknell Hald Endnu ikke mor