LÆR AT SIGE FRA OG SÆTTE GRÆNSER

Konkrete teknikker og redskaber til at undgå splid,
diskutioner, uvenskaber og dårlig stemning ♡

VÆRDI 849,00 KR.

Du får også en MAGISK MEDITATION med til en værdi af 359 kr.

SAMLET PRIS LIGE NU 600 KR.

Med den hemmelige kode FIRBENPÅHATTEN

Har du svært ved at sætte grænser? Måske endda så svært at du slet ikke sætter dem? Eller er du god nok til at sætte dem, men oplever, at det ofte fører til diskutioner, skænderier, dårlig stemning, uvenskaber, og dårlig samvittighed hos dig selv?

Drømmer du om at kunne sige fra på en måde, der føles godt for dig, og samtidig styrker dine relationer?

Hvad du kan forvente af kurset

Du kan forvente at få en større forståelse af, hvad der går galt, når du sætter grænser på måden, der resulterer i dårlig samvittighed og splid i relationerne, og så kan du forvente, at få svar på, hvordan du helt præcist kan gøre i stedet. 

Derudover får du helt konkrete teknikker, til at håndtere reaktionerne fra dine kære og bekendte, hvis de alligevel reagerer med irritation, frustration, skuffelse, vrede, tristhed mm. når du siger fra, så du kan stå bom stærkt ved dine grænser – uden det skal give dig dårlig samvittighed og resultere i splid mellem jer.

Kurset er for dig der

  • Gerne vil kunne sige nej tak til svigermor, uden at det går ud over stemningen mellem jer

  • Gerne vil kunne melde afbud uden dårlig samvittighed og uden at skabe dårlig stemning

  • Gerne vil kunne sige fra overfor din partner, uden at det ødelægger aftenen

  • Gerne vil kunne sætte grænser for dine børn uden at føle sig som en dum mor

Med kurset får du

  • Undervisningmateriale i form af en times lang lydfil med uundværlig viden

  • Arbejdshæfte med visuelle forklaringer, overblik og øvelser

  • Helt konkrete teknikker til at sætte grænser og sige fra på en måde der føles godt for dig

  • helt konkrete teknikker til at takle reaktionerne, så du ikke havner i lange søforklaringer, dårlige undskyldninger, eller med at lade din grænse overtræde

Lidt praktisk info

Du får med det samme tilsendt en lydfil på 56 minutter, og et tilhørende arbejdshæfte på 13 sider. Så skal du bare lave dig en kop te, trykke play, og så vil jeg lære dig at sætte grænser på en måde, der både føles godt for dig, og rent faktisk styrker dine relationer!

100% Tilfredshedsgaranti

Jeg har 100% tilfredshedsgaranti på mine produkter. Du får alle dine penge tilbage, hvis du indenfor 14 dage efter køb finder ud af, at det ikke var det rigtige kursus for dig. Det eneste du skal gøre er at skrive mig en sød mail. Du har altså intet at tabe her.

Jeg har hørt en del om grænser og også arbejdet med det i mange år. Men din undervisning gjorde, at jeg fik sat det hele på plads, fordi det var så konkret og ligetil. Jeg kan varmt anbefale Sissis kursus, hvis du er som de fleste og synes det er svært at sætte grænser, der bliver taget godt imod.
Nana Klitgaard Danscher
www.nanak.dk
Jeg savnede lidt nogle eksempler med ens kæreste. Den relation samt børn giver mig mest udfordringer. Men det er absolut ikke fordi jeg tænker at der ellers mangler noget. At tilbringe denne times tid sammen med dig har gjort mig meget mere bevidst om hvordan jeg siger tingene, hvilket har gjort at konfliktniveauet herhjemme er mindsket.
Tine Nørregaard
Jeg har fået en større forståelse for, at mine grænser handler om mig selv. Alt i alt har øvelserne og lydfilen givet mig nogle gode redskaber til, hvordan jeg får markeret mine grænser på en god måde og dermed får skabt harmoni i mine relationer. Det er et rigtig godt kursus!
Ninna Ramirez
Jeg blev faktisk positivt overrasket over kurset! Jeg har været evigt søgende og har været vidt omkring på selvudviklingshylden, men Sissi gav mig alligevel et nyt perspektiv på det at sætte grænser, som jeg også har kunne bruge i praksis. Tusinde tak fordi du deler dine indsigter på en spiselig og anvendelsesmulig måde. Du er en gave Sissi
Julie Lykke Topsøe

EKSTRA BONUS

Du får også tilsendt en lydfil med en guidet meditation; stå stærkt i dig selv som den du inderst inde er. Det er en virkelig dejlig og utrolig effektiv guidet øvelse på 20 minutter. Så skal du bare lægge dig godt tilrette, trykke play, og så vil jeg, hjælpe dig og støtte dig på rejsen ind i dig selv, og videre ud i livet, som den smukke sjæl du inderst inde er 

GUIDET MEDITATION

STÅ STÆRKT I DIG SELV SOM DEN DU INDERST INDE ER

Drømmer du om, at kunne stå ved de valg du træffer, de grænser du sætter, og alt det der gør dig, til lige præcis den du er og helt unik? 

Så hjælper og støtter jeg dig gerne med denne guidede øvelse, jeg har lavet som en meditation med behagelig tale og dejlig baggrundsmusik ♡

staa staerkt i dig selv