GUIDEDE ØVELSER

Hvilken følelse vil gøre den største forskel i din hverdag lige nu?

TRANSFORMER DIN HVERDAG
MED OVERSKUD INDEFRA

Vi skal ikke have krydset alt af på vores to do liste, før vi kan få overskud – vi skal bruge overskud, til at få gjort tingene på vores to do liste. Det er heller ikke vores børn, der skal sove igennem før vi kan få overskud – vi har brug for overskud, når vores børn vågner meget. Overskud er ikke et mål, vi kan nå. Det er en vej, vi kan vælge at gå.

Vi skal altså ikke have ordnet, opnået eller overstået noget, før vi kan få overskud. Vi skal have overskud til disse ting.

Denne meditation er til dig, der drømmer om mere overskud i hverdagen!

EN LETTERE HVERDAG MED
INDRE RO OG RUMMELIGHED

Har du svært ved at bevare roen, og rumme hverdagens store og små udsving? Stikker dine følelser også afsted med dig, når din datter bliver stik tosset over en kiks der knækker, når din søn er alt for træt til selv at kunne børste tænder, eller når din mand bliver mega irriteret over en lille fugleklat på forruden?

Drømmer du om at kunne bevare roen og rummeligheden, så du kan støtte og berolige din datter med kiksen, hjælpe din søn igennem sin aftenrutine, og få smilet frem på din mands læber igen, når han sætter sig ind i bilen?

Så er denne meditation lige det du leder efter! ♡

MERE TÅLMODIGHED OG FÆRRE
KONFLIKTER I HVERDAGEN

Tålmodighed er rigtig godt at have som mor! Tålmodighed er en følelse, der kan forhindre rigtig mange af de sammenstød, vi kan oplever i hverdagen, og bidrage til at få løst de sammenstød vi alligevel møder ♡

Tålmodighed er ikke noget, nogen er født med, og andre desværre bare er født uden. At være tålmodig er noget vi alle kan blive rigtig gode til – uanset hvor gode vi er til det lige nu.

Hvis du kan mærke, at mere tålmodighed vil gøre en forskel i din hverdag, så hjælper jeg dig gerne med at finde den, og støtter dig gerne, mens du øver dig i, at bevare den med denne guidede øvelse ♡