Hvad gør jeg, når mit barn vil selv, men også skal gøre det nu – så vi kan komme ud af døren til tiden?

Jeg forærer dig i dette afsnit en lille guide til, at takle de her hverdagsudfordringer, hvor dit barn vil noget selv, men også skal (lære at) gøre det nu, så i kan komme ud af døren til tiden.

Brug guiden som inspiration, jeg har rigtig gode erfaringer med den, både med min egen søn, og med børn fra vuggestuer og børnehaver, hvor jeg har arbejdet gennem de sidste ti år – men det kan sagtens være at noget lidt andet, giver mere mening for dig og dit barn. Mødre er jo forskellige, og det er børn også ♡

Alt godt til dig ♡
Fra Sissi

PS. Du er velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender mødre, du tror den vil inspirere. På forhånd sige jeg TUSIND TAK ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment