Hvordan sætter jeg grænser for mit barn, så jeg kan skabe mulighed for, at kunne sidde et øjeblik i ro og drikke en kop te?

Når vi sætter grænser for vores børn – og når vi generelt sætter grænser – kommer vi ofte til at sætte vores grænse “på dem”, og det er faktisk ikke så hensigtsmæssigt. Det taler jeg lidt om i dette afsnit, og jeg deler med dig, hvad du kan gøre i stedet.

Du kan læse mere om kurset “Lær at sige fra og sætte grænser, uden at få dårlig samvittighed, og skabe splid i relationerne” LIGE HER hvis du savner helt konkrete redskaber og teknikker, til at kunne sætte grænser og passe på dig selv, uden at det skal betyde konflikter, drama, dårlig stemning, uvenskaber og alt det her.

Alt det bedste til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er selvfølgelig velkommen til at dele denne mini podcast, med mødre du tænker den kan inspirere. På forhånd MANGE TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment