Sådan får du dit barns opmærksomhed, og får barnet til, at lytte til, hvad du siger – i stedet for at stikke af, ignorere dig, eller tale udenom.

I mange generationer har børn været nogle vi voksne talte til. Men det er i den grad ved at ændre sig. Vi er ved at blive bevidste om hvornår vi taler til børn og hvornår vi taler med dem. Og det ærlig talt lidt det det handler om her – så jeg advarer dig lige, du skal være villig til at kigge på dig selv, er du det?

I dette afsnit deler jeg nogle af mine tanker med dig omkring dette – og så deler jeg den “ting” der gør den største forskel, hvis jeg skal sige det.

Du er også meget velkommen til at dele dine tanker og holdninger til inspiration til os andre i kommentarsporet.

Alt godt til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er meeeeget velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor du tror den vil inspirere. På forhånd TUSIND TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment