Lidt om hvorfor det kan være interessant, at blive opmærksom på, hvilke konklusioner du giver videre til dit barn – og hvad du kan give i stedet.

På et tidpunkt i mit liv – og jeg ved at rigtig mange har oplevet og oplever det samme – omkring mine slut teenageår start tyverne, mødte jeg pludselig sådan en tilstand af; “Hvem er jeg egentlig?”, “Hvad synes jeg egentlig?”, “Hvad kan jeg egentlig lide?” osv. Og det har fået mig til at være meget bevidst om det, jeg vil dele med dig i dette afsnit.

Alt godt til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er som altid velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor du tror den vil inspirere. På forhånd TUSIND TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment