Jeg har virkelig for vane at rose mit barn med “Dyyygtig!”, men jeg har hørt, at det faktisk ikke er det bedste at gøre. Hvad kan jeg gøre i stedet?

Jeg bruger ikke det her med at rose børn til skyerne. Hverken min egen søn eller børn jeg har arbejdet med igennem de sidste ti år. Det gør jeg ikke, fordi jeg oplever at det skaber mere splittelse og usikkerhed, end glæde, mod, selvværd og begejstring, som jo egentlig er intentionen bag sætninger som “Ej hvor er du en dygtig dreng!” eller “Hvor er du bare god til at rutsche!” – så i dette afsnit deler jeg to ting med dig, som jeg gør i stedet.

Tag det der resonere med dig og lad resten ligge – husk at mærk efter hvad der er det helt rigtige for unikke dig ♡

Alt godt til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er meget meget velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor, du tænker kan bruge dette input. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment