Bør jeg “forklare hvorfor” til mit barn, når jeg beder om noget, eller skal jeg bare sige “fordi jeg siger det” – eller hvad ellers?

Ender du ofte ud i lange forklaringer, når du skal have dit barn til at gøre noget – tage handsker på, rydde noget op, sidde noget i skraldespanden eller hvad det nu kan være. Det er selvfølgelig af et godt hjerte, at vi forklarer og ikke bare siger “basta!”. Meeen det er alligevel med lige at finde balancen – hvis du spørger mig. Det taler jeg lidt om i dette afsnit, og jeg deler til inspiration med dig, hvordan min balance ser ud ♡

De to teknikker jeg taler om i dette afsnit, finder du LIGE HER. De downloades direkte fra hjemmesiden nu.

Og det afsnit jeg også nævner – der handler om at stå ved hvad vi siger – det finder du LIGE HER.

TAK TAK TAK til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor du tror vil kunne inspireres af den. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment