Hvordan bevarer jeg roen, og får skabt en god puttetid, når mit barn er læææænge om, at falde til ro og i søvn?

Vi er alle forskellige. Vores børn er forskellige. De sover forskelligt. Kan lide forskellige ting, sange, historie, eller stilhed og så videre. Derfor er det umuligt at finde og bare følge en sådan-får-du-dit-barn-til-at-sove-opskrift.

Opskriften der virker for mig og mit barn, virker ikke nødvendigvis for dit og dit. Og omvendt. Ligesom det der virker i dag, virker ikke nødvendigvis i morgen. Så hvordan finder du den opskrift der passer bedst til jer i dag og igen i morgen? Det giver jeg lidt input og inspiration til i dette afsnit ♡

Og så deler jeg også en teknik med dig, som virkelig er effektiv – en teknik alle mødre bør kende. Det handler om at den stærkeste energi vinder.

Alt det bedste til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er meget velkommen til at dele denne mini podcasts, hvis du kender en mor du tror den vil kunne inspirere. På forhånd TAAK ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment