Min datter vil bestemme det hele. Hvordan takler jeg bedst de situationer, så det ikke løber løbsk?

I dette afsnit deler jeg nogle tanker med dig, omkring det her med at bestemme som den voksne, kontra at give barnet medbestemmelse. Det er et rigtig spændende lille emne, synes jeg, og jeg kunne tale længe om det. Men her får du mine overordnede tanker og teknikker til inspiration til dine hverdagsudfordringer, hvor dit barn vil bestemme det hele, eller måske i virkeligheden bare vil have lov til at bestemme noget ♡

Kærlighed til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er altid meget velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender nogle mødre, du tror vil kunne bruge dette input. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg

Add A Comment