To teknikker du kan bruge – som rent faktisk VIL få dit barn til, at gøre mindre af det, du ikke vil have barnet gør, og endnu mere af det du gerne vil have barnet gør.

Jeg har i tidligere afsnit også talt lidt om, at jeg ikke rigtig roser børn eller skælder ud – som er to gamle tekniker, til at få børn til at gøre som vi gerne vil have. Hverken min egen søn eller børn jeg har passet. Det er ikke fordi jeg aldrig bliver sur og irriteret, eller fordi jeg har en regel om, at jeg aldrig må rose – men jeg har bare en masse andre teknikker eller taktikker, som jeg synes fungere meget bedre. Her i dette mini podcast afsnit deler jeg to af disse med.

Du kan også finde mere om dette i andre afsnit.

Alt det bedste til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er altid velkommen til at dele denne mini podcasts, hvis du kender en mor du tror den vil kunne inspirere. På forhånd TAK ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment