Hvad kan jeg gøre når min datter liiige vil alt muligt andet end at børste tænder, tage nattøj på, og lægge sig til at sove?

I denne afsnit fik jeg først og fremmest lyst til at dele et godt råd med dig, som jeg selv fik af en mor, da jeg blev mor. Og hvis du vil have tilsendt de to teknikker til at mærke efter, om noget er det rigtige for unikke dig at gøre, som jeg nævner i forbindelse med dette gode råd, så finder du dem altså lige her på siden – det er de to teknikker du kan få tilsendt, ved at signe up med dit navn og din mail.

Derudover deler jeg et tip med dig, der måske kan redde dig fra den her hverdagsudfordring, med dit barn der ikke vil i seng og derfor liiige skal alt muligt andet end at børste tænder og tage nattøj på. Hvis du ligger inde med et godt råd, eller noget du får lyst til at dele til inspiration – noget der virker for dig – så smid endelig en kommentar. Jeg vil elske input og inspiration fra dig også!

Kys på dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er aaaltid velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor eller to, du tror den vil kunne bruge disse input. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg