Hvordan lærer jeg mit barn, at høre efter, hvad jeg siger, og gøre som jeg gerne vil have – lige når jeg siger det?

Siger du tingene tyve gange – så pædagogik du kan, så sødt du kan, så fjollet du kan, så bestemt du kan osv. – og ender måske alligevel med at opgive og derefter selv samle op, selv rydde op, selv hente eller hvad det nu kan være?

Så er dette afsnit til dig ♡

For det handler faktisk slet ikke om, at vise du mener det, eller om hvor pædagisk du er, hvor pænt du spørger eller hvor bestemt du kan sige det. Næh det handler om det, jeg vil dele med dig i dette afsnit – og give dig lidt input og inspiration til, at udføre i praksis.

Men husk at mærk efter om det resonerer med dig ♡

Love and light ♡

Fra Sissi

PS. Du er altid altid altid velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender mødre du tror den vil inspirere. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment