Hvordan kan jeg øve mig i, ikke at råbe af mit barn, og skælde ud, når jeg havner “derude” – og hvordan kan jeg takle det, når det sker?

Vi bliver alle både udfordret, trigget og presset maks af vores børn en gang i mellem. I sådanne situationer kan det være svært, at lade være med at snære, råbe eller skælde ud. Men i dette afsnit deler jeg et af mine bedste redskaber med dig – det redskab der har gjort den største forskel for mig personligt.

INFO: Tiden løb fra mig i dette afsnit. Jeg fik ikke nævnt hvad jeg gør, når det sker, at jeg får handlet på en måde, der ikke er i overenstemmelse med mine værdier. Det sker nemlig for os alle en gang i mellem, og sådan skal det være – for vi kan nemlig få meget godt ud af. Det deler jeg mere om i afsnittet du finder LIGE HER.

Du finder det gratis mini kursus, jeg nævner i dette afsnit LIGE HER – og det koster ikke engang din mailadresse ♡

Mange kærlige hilsner ♡
Fra Sissi

PS. Du er rigtig meget velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor du tror den vil inspirere. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment