Der er, som jeg ser det, noget der er meget vigtigere, at lærer børn – end at lærer dem, at sige undskyld. Eller i hvert fald mindst lige så vigtigt!

Men IKKE MANGE børn lærer det!

Og det er, som jeg ser det, også grunden til, at rigtig mange af os voksne har det svært indeni. Fordi vi heller ikke har lært det som børn. Jeg deler med dig i dette afsnit hvad “det” er, og jeg deler med dig, hvordan du kan begynde at lærer dine børn dette – og måske dig selv ♡

Det blev lidt langt dette afsnit – 16 minutter – men det er tiden værd, hvis jeg skal sige det. I hvert fald er det et emne og et budskab jeg brænder for at komme ud med, og derfor stak tiden af for mig.

Lys til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er altid meget velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender nogle mødre, du tror vil kunne bruge dette input. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment