Hvordan kan jeg lære mit barn, ikke at rive legetøj ud af hænderne på andre, men spørge pænt efter det, eller vente til det er ledigt?

Når vi skal lære vores børn noget, må vi først og fremmest kigge på os selv – børn gør nemlig ikke, som vi siger til dem, at de skal gøre. De gør som vi gør. Derefter skal vi ned i børnehøjde – og det fortæller jeg mere om i dette afsnit. 

Husk at dette kun er input til inspiration – du skal mærke efter, hvad der er det helt rigtige for unikke dig og dit unikke barn. Det har jeg to helt konkrete teknikker til. Dem kan læse og downloade helt gratis LIGE HER.

Kram til dig ♡
Fra Sissi

PS. Du er mere end velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender mødre du tror den vil inspirere. På forhånd TAK TAK TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.u 

Add A Comment