Hvordan får jeg mine børn til at rydde deres legetøj op, så det ikke skal fylde hele huset? Uden jeg skal sige det tyve gange?

Er du sådan en mor der synes, det kunne være lææækkert hvis dit barn ville rydde bare lidt mere op efter sig selv? Eller måske endda meget mere?

Så vil jeg gerne invitere dig til at lytte med på dette mini podcast afsnit. Her belyser jeg det, der i min optik oftest ligger og spænder ben for en sådan forandring, og jeg deler også hvordan du helt præcist kan gribe situationen an, så du kan få transformeret situationen, og en gang for alle få lært dit barn at rydde op efter sig selv – måske endda uden at du skal bede om det ♡

Meeeen det kræver at du tager et servicetjek på noget heeelt andet end dit barn. Nemlig på DIG SELV. Og lærer at bruge ENERGIEN til at skabe mere og mere af det du gerne vil have – det er nemlig sådan at det vi giver energi, det er det vi får mere af – måske en sofa lige til at sætte sig i, et gulv uden noget at falde over og et ryddeligt børneværelse, der er nemt at støvsuge.

Har du mod på det? ♡

➤➤➤ Så finder du dette afsnit LIGE HER.

Alt det bedste til dig ♡
Fra Sissi

PS. Du er ALTID velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender mødre du tror den vil inspirere. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Tilføj en kommentar