Hvordan får jeg mine børn til at rydde deres legetøj op, så det ikke skal fylde hele huset? Uden jeg skal sige det tyve gange?

Er du sådan en mor der synes, det kunne være lææækkert hvis dit barn ville rydde bare lidt mere op efter sig selv? Eller måske endda meget mere?

Så vil jeg gerne invitere dig til at lytte med på dette mini podcast afsnit. Her belyser jeg det, der i min optik oftest ligger og spænder ben for en sådan forandring, og jeg deler også hvordan du helt præcist kan gribe situationen an, så du kan få transformeret situationen, og en gang for alle få lært dit barn at rydde op efter sig selv – måske endda uden at du skal bede om det ♡

 

Alt det bedste til dig ♡
Fra Sissi

PS. Du er ALTID velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender mødre du tror den vil inspirere. På forhånd TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment