Hvad kan jeg sige, i stedet for “Pas på!” til mit barn, hvis jeg nu gerne vil gøre opmærksom på f.eks. kanten?

I dette trejde afsnit deler jeg mit syn på alle disse mange pas på’er med dig, hvorfor jeg begrænser dem så vidt muligt, og så deler jeg også med dig hvad jeg selv har succes med at sige/gøre istedet.

Jeg vil kooort lige dele dette med dig allerede her: Vi ønsker alle at vores børn får et godt liv, ikke sandt? Og meget gerne et helt fantastisk liv ikke?

Meeeen når nu det ikke er vores ydre oplevelser, der skaber vores indre følelser. Altså om vi har det godt indeni. Men omvendt – vores følelser der skaber vores ydre oplevelse. Så er det jo ikke vigtigst at vores børn vokser op, og lærer at være en “ordentlig” borger , får lært at stave “ordenligt”, får en “ordenligt” uddannelse eller et “ordenligt” arbejde eller hvad det nu kan være. Nææh så må det vigtigste jo være at de vokser op og føler sig elsket, set, hørt, værdsat, modige, selvsikre, trygge, frie, nysgerrige.. eller hvad det nu er for følelser, du ønsker dit barn skal skabe et liv ud fra.

➤➤➤ Du lytter til tredje afsnit på linket LIGE HER.

Kram til dig ♡
Fra Sissi

PS. Du er selvfølgelig velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender en mor eller to, du tror den vil inspirere. På forhånd TAK TAK TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Tilføj en kommentar