Når du ikke ved, hvad du skal stille op, hvad du skal gøre, hvordan du skal løse det osv. Så kan du prøve det, jeg deler med dig i dette afsnit.

Det jeg deler med dig i dette afsnit, er for nogle lidt for plat, mærkeligt eller langhåret.

MEN!

Jeg vil virkelig invitere dig til at “mærke efter” i stedet for at “tænke over” om det er noget for dig, at prøve – det er nemlig i sidste ende dét der gør hele forskellen. Det er vores følelser, der skaber vores liv. Det er ikke vores liv der skaber vores følelser. Så hvis det FØLES bedre at gøre, så ER det bedre at gøre – også selvom du måske TÆNKER tanker som “det er for plat”, “det tror jeg ikke på” eller “det er for langhåret” ♡

Det kan også være noget helt andet – end det jeg nævner – du tror på, og sender din tillid til ♡

Kram til dig ♡

Fra Sissi

PS. Du er mere end velkommen til at dele denne mini podcast, hvis du kender mødre du tror den vil inspirere. På forhånd TAK TAK TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment