Min søn vil altid have mig med til at lege, og jeg vil også gerne, men hvordan får jeg ham til bare en gang i mellem, at lege selv?

I dette afsnit deler jeg inspiration til, hvordan du kan få dit barn til at lege mere selv. Der kan selvfølgelig være mange grunde til at barnet ikke gør dette, så tag dette som inspiration – husk at mærk efter om det er det rigtige for jer. 

Jeg deler med dig, hvordan du med din egen energi og dit eget fokus, kan få dit barn til at lege mere og mere selv. Afsnittet handler om at vande blomster i stedet for ukrudt i denne situation – og dermed skabe mere af det du gerne vil skabe mere af, i stedet for det modsatte ♡

Hjertelig hilsen ♡

Fra Sissi

PS. Du er selvfølgelig velkommen til at dele denne mini podcast, med mødre du tænker den kan inspirere. På forhånd MANGE TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Add A Comment