Hvad nu hvis jeg ikke ønsker, at mit barn får sodavand, allerede som lille, selvom andre får det? Skal jeg bare være hende den sure mor?

I dette afsnit deler jeg i hvert fald med dig, hvordan det er lykkedes for os, at påvirke vores dreng i retningen af, ikke at kunne lide, og slet ikke at være interesseret i, sodavand. Det var selvfølgelig noget vi besluttede allerede fra starten, da han fik lov at smage det første gang – så dette afsnit endeholder ikke et trylleord til dig der vil have din barn til ikke længere at kunne lide sodavand. Bare lige til info. I det tilfælde skal der nok liiidt andre teknikker til ♡

➤➤➤ Du kan lytte til afsnittet LIGE HER.

Hjertelig hilsen ♡
Fra Sissi

PS. Du er selvfølgelig velkommen til at dele denne mini podcast, med mødre du tænker den kan inspirere. På forhånd MANGE TAK til dig ♡

PPS. Like og følg med på facebook siden LIGE HER eller på min instagram LIGE HER, hvis du vil have info i dit newsfeed om nye indlæg.

Tilføj en kommentar