Det er mig der er Sissi.

Jeg er 31 år, kæreste med Mikkel, og sammen har vi Logan på 3, der elsker at lege skarptand for tiden, så det bruger vi meget tid på.

Vi bor lige nu i et hyggeligt gammelt hus på en bakketop, som Logan kalder det. Hvor vi har udsigt ud over både vand, landsby og marker.

Vi tager ofte en gåtur i skoven, eller en tur ned til stranden, og finder sten med hul i til vores samling. Der er masser af dyr her, og nogle gange kommer der rådyr  helt op i vores have.

Hvad er det præcist, du kan hjælpe
mig med og støtte mig i, Sissi?

Jeg kan hjælpe dig og støtte i, at lytte og følge dit eget unikke moderhjerte! Jeg arbejder med de to teknikker, du kan få fingre i her på siden – og sagtens komme igang med at bruge på egen hånd. Find den LIGE HER.

Du kan få masser af input til hverdagsudfordringer helt gratis i mine mini podcasts LIGE HER.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til kernen i din hverdagsudfordring, og derfra finde løsningen og den bedste vej videre. Under en session fornemmer jeg hurtigt – og informere dig selvfølgelig – hvis jeg ikke er den rigtige til at hjælpe dig og støtte dig i lige netop det du tumler med, og så skal du selvfølgelig ikke bruge din tid og dine penge på mig. De første 30 minutter af en session er altid uforpligtende. Det kan du læse mere om LIGE HER.

Og så er der 100% tilfredshedsgaranti på alle mine produkter og online kurser. I 14 dage kan du få alle penge tilbage, hvis du finder ud af at dit køb ikke er det rigtige for dig. Det kan du læse mere om LIGE HER.