Det er mig der er Sissi.

Jeg er 31 år, kæreste med Mikkel, og sammen har vi Logan på 3, der elsker at lege skarptand for tiden, så det bruger vi meget tid på.

Vi bor lige nu i et hyggeligt gammelt hus på en bakketop, som Logan kalder det. Hvor vi har udsigt ud over både vand, landsby og marker.

Vi tager ofte en gåtur i skoven, eller en tur ned til stranden, og finder sten med hul i til vores samling. Der er masser af dyr her, og nogle gange kommer der rådyr  helt op i vores have.

MIN STØRSTE AHA-OPLEVELSE

Jeg ledte i mange år efter det rigtige sted, og oplever at rigtig mange mødre også gør det.

Vi tror at vi skal have ordnet alt muligt, før vi kan føle overskud. At vi skal have have opnået alt muligt, før vi kan føle os gode nok. Eller at hverdagen skal se ud på en bestemt måde, før vi kan føle os lykkelige. Ja jeg troede nærmest, at jeg skulle have nogle bestemte tallerkner, før jeg kunne få det rigtig godt.

Men at leve på denne måde gjorde at jeg gik ned med angst. Jeg ramte bunden, og brugte i nogle år det meste af min tid under min dyne.

Der under gik det op for mig, at mit liv en dag slutter, og at jeg aldrig kan vide hvornår.

Og så gav det ikke længere mening for mig, at det her med at få det rigtig godt, skulle være et mål, jeg skulle nå i mit liv. For hvad nu hvis jeg slet ikke nåede i mål, før mit liv var forbi?

Så i stedet for at få det rigtig godt en dag ude i fremtiden, gik jeg all in på, at have det rigtig godt allerede i dag

Have det så godt som jeg overhovedet kunne lige her i nuet.

Det gik herefter op for mig, at vores følelser slet ikke er de mål, vi skal nå, men at de er selve de veje, vi går igennem vores liv på. Vi skal ikke have ordnet alt muligt før vi kan få overskud. Vi har brug for overskud, til at få ordnet alt det, vi gerne vil have ordnet. Vi skal ikke have hverdagen til at se ud på en bestemt måde før vi kan blive rigtig lykkelige. Ved at være lykkelig, skaber vi vores hverdag ud fra den følelse.

Livet er en indre rejse.

Du kender helt sikkert citater som disse: Happiness is not a destination its a journey. Happines is not a goal in life, it is a way of living. Og sådan er det med alle følelser.

Vores følelser er ikke målet.

De er vejen.

Det gælder derfor ikke om at skabe et liv, der giver os de følelser, vi gerne vil føle.

Det gælder om at skabe de følelser, der giver os det liv, vi gerne vil leve.

Vi skal altså slet ikke det rigtige sted hen, vi skal finde og gå den rigtige vej, og alle veje er tilgængelige for os allesammen lige her i nuet.

Jeg har fundet, og går nu den vej, der er den rigtige vej for mig. Selvfølgelig kan jeg også komme på afveje eller finde mig selv ude på et sidespor, men jeg ved heldigvis hvordan jeg hurtigt kommer tilbage på sporet igen.

Hvis du kan mærke, at dette budskab resonerer med dig, og at du er klar til, at finde og gå den rigtige vej for dig, så vil jeg elske, at følges med dig, og hjælpe dig og støtte dig på din rejse ♡

MINE VIGTIGSTE ERFARINGER

Jeg har ved siden af denne indre rejse ud af angst, arbejdet med børn i over ti år i både fritidsordninger, børnehaver og vuggestuer.

I mit arbejde med børn har jeg været hende, der søgte de største udfordringer.

Jeg ville finde årsager og løsninger.

Min største aha oplevelse begyndte at udfolde sig for øjenene af mig, da jeg lagde mærke til, hvordan andre mennekser – og her især børn – reagerede på min energi. Jeg begyndte, at lægge mærke til, hvordan jeg med min energi – mine følelser – kunne påvirke, bidrage til eller understøtte andres energi. Hvis et barn for eksempel tabte et glas på gulvet, og blev ramt af en følelse af chok eller forvirring. Så kunne jeg med min energi, påvirke barnet til accept og ro, ved at takle situationen ud fra min følelse af indre ro. I forhold til at bidrage til for eksempel skyld og tristhed, ved at takle situationen ud fra min egen irritation og afmagt. 

Da det gik op for mig, at det er vores følelser i vores indre verden, der skaber vores oplevelser i vores ydre verden. Gik det også op for mig, at der er noget der er laaangt vigtigere, at lære børn, end at lære dem, at lukke døren efter sig, sidde stille på stolen, og vente til det bliver deres tur, for at de kan få et godt liv – et liv der føles godt for dem – og en god fremtid. Det er meget vigtigere, at vi lærer dem om deres indre verden.

Det er meget vigtigere, at vi lærer dem, at håndtere de følelser, der ikke føles så godt, og hjælper dem med at skabe de følelser, der føles godt, og som vil skabe dem et godt liv og en god fremtid.

Dette har jeg derfor arbejdet målrettet på at få masser af erfaring med, samtidig med at jeg har uddannet mig selv i, hvordan vores følelser skaber vores liv og vores hverdag, via bunkevis af bøger, foredrag, kurser mm. og ikke mindst min nysgerrighed på mig selv og alle mennesker jeg har mødt på min vej ♡

Hvad er det præcist, du kan hjælpe
mig med og støtte mig i, Sissi?

Jeg kan hjælpe dig og støtte i, at lytte og følge dit eget unikke moderhjerte! Jeg arbejder med de to teknikker, du kan få fingre i her på siden – og sagtens komme igang med at bruge på egen hånd. Find dem LIGE HER.

Du kan få masser af input til hverdagsudfordringer helt gratis i mine mini podcasts LIGE HER.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til kernen i din hverdagsudfordring, og derfra finde løsningen og den bedste vej videre. Under en session fornemmer jeg hurtigt – og informere dig selvfølgelig – hvis jeg ikke er den rigtige til at hjælpe dig og støtte dig i lige netop det du tumler med, og så skal du selvfølgelig ikke bruge din tid og dine penge på mig. De første 30 minutter af en session er altid uforpligtende. Det kan du læse mere om LIGE HER.

Og så er der 100% tilfredshedsgaranti på alle mine produkter og online kurser. I 14 dage kan du få alle penge tilbage, hvis du finder ud af at dit køb ikke er det rigtige for dig. Det kan du læse mere om LIGE HER.