Er du klar til at lytte til og følge dit eget moderhjerte? Men savner mere hjælp og støtte til dette i hverdagen? ♡

Kæreste Mødre

En samtale med mig er egentlig bare en samtale med dig selv – men med min hjælp og støtte til at forstå dine reaktioner, samt til at finde frem til, det der er sandt for dig. Det er nemlig dét, der skal til, for at du kan skabe den hverdag, du længes efter ♡ 

Ingen kender dig bedre end dig! Heller ikke hende der kan læse dine hænder eller mærke din energi. Heller ikke ham der kan tyde dit stjernebillede eller forstå din forhistorie. Ingen. Heller ikke jeg.

Jeg kan ikke give dig noget svar på, hvad du skal gøre og ikke skal gøre. Men jeg kan hjælpe dig med at finde disse svar i dig selv, og støtte dig i at heale og handle på det ♡

Du kan indenfor de første 30 min. af vores første snak, få alle dine penge tilbage, hvis du mærker, at en session hos mig ikke er det rigtige for dig. Læs mere om dette under ALT DET MED SMÅT.

Vores snak idag har givet mig rigtig meget at tænke over, og jeg har fået nogle nemme redskaber at arbejde videre med, synes jeg. Vores snak har givet mig forståelse for mange ting og hjælp til at ændre tingende på. Du er er engel!
Helle Schirakow
Mor til en
Jeg fik meget ud af vores snak, det gjorde jeg virkelig. Du hjalp mig med at dykke ned i nogle af de ting, jeg har haft svært ved, at dykke ned i, og du gav mig nogle brugbare måder at hjælpe mig selv på. Det giver bare mening de ting du siger!
Lara Lampe
Mor til fire

Lidt praktisk info

Det er ikke med mig, du sætter mål og lægger handleplaner, eller graver rundt i fortiden, for at analysere på problemerne. En session hos mig er for dig, der er klar til at mærke efter, lytte til, tage ansvar for, samt heale og handle på det dit hjerte, fortæller dig, er det rigtige for dig ♡

Sessioner foregår over et telefonopkald. Hvis det er muligt, mødes jeg også gerne til en gåtur. Jeg er rimelig fleksibel i forhold til tidpunkt. Husk at skrive dit mobilnummer, når du sender mig en mail, så skriver jeg nemlig til dig via sms, for at vi kan aftale et tidpunkt. Når vi har aftalt et tidpunkt sender jeg dig link til betaling. Den første session koster 629 kroner.

Hvis du har specifikke ønsker eller spørgsmål, inden du beslutter dig for din første session hos mig, så kontakt mig endelig på samme måde. Og husk at de første 30 minutter er uforpligtende. Det kan du læse mere om under ALT DET MED SMÅT.

Hvad skal jeg have med i mine overvejelser, inden jeg bestiller en første session?

Du skal vide, at de første 30 minutter af din allerførste session er uforpligtende. Hvis du inden for den halve time mærker, at jeg ikke er den rigtige, til at hjælpe og støtte dig i din situation, har du mulighed for, at slutte samtalen, og få refunderet det fulde beløb. Det samme gælder for mig, og du vil ligeledes få refunderet det fulde beløb, skulle jeg afslutte samtalen. 

Afbud eller ryk af aftale skal ske senest 24 timer før aftalte tid. Derefter vil tiden være fast, og beløbet vil ikke refunderes ved afbud. Skulle det dog ske, at jeg bliver nødsaget til, at rykke aftalen, vil det altid være muligt, at få refunderet beløbet, såfremt du ikke ønsker en ny aftale.