Er du klar til at lytte til og følge dit eget moderhjerte? Men savner du redskaber, teknikker, hjælp og støtte til dette i hverdagen? ♡

Kæreste Mødre

En samtale med mig er egentlig bare en samtale med dig selv – men med min hjælp og støtte til at forstå dine reaktioner, samt til at finde frem til, det der er sandt for dig. Det er nemlig dét, der skal til, for at du kan skabe den hverdag, du længes efter ♡ 

Ingen kender dig bedre end dig! Heller ikke hende der kan læse dine hænder eller mærke din energi. Heller ikke ham der kan tyde dit stjernebillede eller forstå din forhistorie. Ingen. Heller ikke jeg.

Jeg kan ikke give dig noget svar på, hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det. Men jeg kan hjælpe dig med at finde disse svar i dig selv, og støtte dig i at heale og handle på det ♡

Du kan indenfor de første 30 min. af vores første snak, få alle dine penge tilbage, hvis du mærker, at en session hos mig ikke er det rigtige for dig. Læs mere om dette under ALT DET MED SMÅT.

Vores snak idag har givet mig rigtig meget at tænke over, og jeg har fået nogle nemme redskaber at arbejde videre med, synes jeg. Vores snak har givet mig forståelse for mange ting og hjælp til at ændre tingende på. Du er er engel!
Helle Schirakow
Mor til en
Jeg fik meget ud af vores snak, det gjorde jeg virkelig. Du hjalp mig med at dykke ned i nogle af de ting, jeg har haft svært ved, at dykke ned i, og du gav mig nogle brugbare måder at hjælpe mig selv på. Det giver bare mening de ting du siger!
Lara Lampe
Mor til fire

Jeg har slet ikke tal på hvor mange sessioner jeg selv har købt eller hvor mange forskellige coaches, mentors, psykologer, astrologer, håndlæsere, teapeuter, rådgivere mm. jeg har været hos. Og ud fra min erfaring vil jeg våge at påstå, at der findes tre former for sessioner – og det er egentlig ligegyldigt om vi taler den ene eller den anden form for hjæp-og-støtte-session. 

  1. Der er sessioner hos typen der tror vedkommende kender dig bedre end dig. Sådan en der tror at de kan fornemme alt hvad du er og ikke er, kan og ikke kan, og på en eller anden magisk måde kan se lige igennem dig. Hos disse er taktikken ofte at skubbe, trigge og provokere dig som klient til at gå i den retning de fornemmer er den rigtige for dig.
  2. Så er der sessioner hos typen der følger en model, en speciel procedure, en  opskrift eller hvad vi skal kalde det. At du sendes igennem samme proces som alle andre, bliver stillet de samme spørgsmål, får de samme hjemmeopgaver, med forventning om at du opnår samme resultater. Men det føles ærligt talt mest som endnu en ting på to do listen, og rykker ikke rigtig på den lange bane.
  3. Og så er der sessioner hos typen der er fantastisk at tale med. Dem der er virkelig gode til at lytte, forstå og relatere sig til dine udfordringer og problemstillinger. Dem der er rigtig gode og dejlige at snakke med, det er hyggelige samtaler og tiden flyver afsted, men man fik ikke helt fundet ind til benet, og der gives ikke rigtig noget konkret at arbejde videre med.

Jeg vil våge at påstå, at alle disse typer har det til fælles, at de videregiver deres sandhed. Det er der som sådan ikke noget i vejen for, det gør alle hele tiden, i alt hvad vi siger og gør. Men først da det gik op for mig at “det ikke handler om det de siger” fordi det jo der DERES SANDHED – men “om det JEG føler omkring det de siger” da DET nemlig er min indre stemme der taler dig mig og lærer mig om MIN SANDHED.

Deres sandhed er ikke andet end deres sandhed – i det øjeblik. Og deres sandhed er egentlig slet ikke interessant FOR MIG. Jo vidst den kan være inspirerende. Og det er vigtigt også at blive inspireret. Men det eneste der i virkeligheden er interessant for mig er MIN SANDHED – at finde frem til, handle på og skabe en hverdag der FØLES godt for mig. Vi skal altså ud over vores tanker, overbevisninger og historier, og i stedet i kontakt med vores indre stemme, vores mavefornemmelse, vores intuition, eller det som jeg omtaler som vores moderhjerte 

Det der er interessant for dig, er ligeledes din sandhed. Og jeg vil også gerne inspirere dig med min måde at se tingene på, ligesom jeg vil opfordre dig til at lytte og være åben for alle andres input. Men den eneste du skal lytte til er dig selv – og den del kan jeg hjælpe dg med.Jeg kan hjælpe dig med at lytte til dit eget moderhjerte og støtte dig i at følge det 

Da jeg første gang så hvordan Sissi håndtere og er med sin søn, blev jeg meget inspireret. Jeg har siden fået meget ud af at tale med Sissi om udfordringer. Hun er blid og rolig at tale med, og giver mig følelsen af selvkontrol og sammenhæng.
Catalina Anastasia Hamberg
Mor til en

Lidt praktisk info

Sessioner foregår online over et telefonopkald eller over facetime og messenger.

Når du har betalt for en session modtager du en mail der guider dig igennem processen med at aftale tid, du kan også altid skrive en mail til mig først, hvis du har specifikke ønsker eller spørgsmål inden du beslutter dig.