Er du klar til at lytte til og følge dit eget moderhjerte? Men ønsker du mere hjælp og støtte til dette i hverdagen? ♡

Værd at vide

En samtale med mig er i virkeligheden en samtale med dig selv – med min hjælp og støtte til at fortolke og forstå. 

Praktisk info

  • Sessioner foregår over et telefonopkald, samtalen kan optages og sendes til dig efterfølgende, så du altid kan høre det igen, hvis du ønsker dette. Jeg kan finde på at gemme udklip fra samtalen af mine egen stemme, men aldrig klip hvor du taler eller bliver nævnt.
  • Når du har betalt for en session modtager du en mail der guider dig igennem processen 

Jeg har slet ikke tal på hvor mange sessioner jeg selv har købt eller hvor mange forskellige coaches, mentors, psykologer, astrologer, håndlæsere, teapeuter, rådgivere mm. jeg har været hos. Og ud fra min erfaring vil jeg sige at der findes tre former for sessioner – eller tre forskellige typer der afholder sessioner – og det er egentlig ligegyldigt om vi taler den ene eller den anden form for hjæp-og-støtte-session. 

  1. Der er sessioner hos typen der tror vedkommende kender dig bedre end dig. Sådan en der tror at de kan fornemme alt hvad du er og ikke er, kan og ikke kan, og på en eller anden magisk vis kan se lige igennem dig.
  2. Så er der sessioner hos typen der følger en model, en speciel procedure, en  opskrift eller hvad vi skal kalde det. At du sendes igennem samme proces som alle andre, bliver stillet de samme spørgsmål, får de samme hjemmeopgaver, med forventning om at du opnår samme resultat.
  3. Og så er der sessioner hos typen der er fantastisk til at lytte, forstå og relatere, dem der er rigtig gode og dejlige at snakke med, men som ikke rigtig rykker dig i nogen retning eller løser din udfordring.

Først da det gik op for mig at “det ikke handler om det de siger” men “om det JEG føler omkring det de siger”.

Deres sandhed er ikke andet end deres sandhed – i det øjeblik. Og deres sandhed er slet ikke interessant FOR MIG. Det er der er interessant for mig er MIN SANDHED – hvad der FØLES sandt for mig. Vi skal altså ud over vores tanker, overbevisninger og historier, og i stedet i kontakt med vores indre stemme, vores mavefornemmelse, vores intuition, eller det som jeg omtaler som vores moderhjerte 

Det der er interessant for dig, er ligeledes din sandhed. Og jeg er ikke